Trendyol Android CPI Offer

Trendyol Uygulaması ile Moda Her An Her Yerde Seninle! Senin için geliştirdiğimiz mobil uygulamamız sayesinde ihtiyacın olan her şey artık parmaklarının ucunda! Neler mi? Son trend abiye elbise modelleri, sokak trendlerinde bir adım ön
STATUS: DISABLED
PAYS:

$0.20 CPI

INCENT: Yes
MOBILE APP INSTALL: Yes
CONVERTS: On Installation of Mobile App
Offer Type: Cost Per Install (CPI)
Source: CPAlead.com
Network Pays: Daily
Countries

Turkey

    Categories
    • Android App
    • Mobile Offers

    Trendyol Uygulaması ile Moda Her An Her Yerde Seninle!

    Senin için geliştirdiğimiz mobil uygulamamız sayesinde ihtiyacın olan her şey artık parmaklarının ucunda! Neler mi? Son trend abiye elbise modelleri, sokak trendlerinde bir adım öne çıkmanı sağlayacak tişört ve jean modelleri, her mevsim vazgeçilmez aksesuarın olan güneş gözlüğü çeşitleri, gündüzden geceye zahmetsiz şıklığın garanti parçası elbiseler, stilinin tamamlayıcısı birbirinden şık topuklu ayakkabı modelleri, kombinlerine uyum sağlayacak aksesuarlar ve daha fazlası seni bekliyor.
    Trendyol’la gardırobunda sezon trendleri hakim olmaya devam ediyor. Hem sporda hem sokakta sıklıkla giymeyi tercih ettiğimiz spor ayakkabılar, ofis stilinin başrol oyuncusu etekler, şık ve rahatlığı bir arada sunan pantolonlar, her adımda trend olmamızı sağlayan ayakkabı ve babetler de mobil uygulamamızda. Ayrıca iç giyimden, bebek alışverişine, ev dekorasyon ürünlerinden kişisel bakıma birçok kategoride de yüz binlerce ürün cebinde. Kadın giyim markalarını bulabildiğin kadar istediğin kategoride erkek ürünlerine de ulaşabileceğin Trendyol’da erkek modasının nabzını tutabilir ve sevdiklerini hediyelerinle sevindirebilirsin. Tesettür giyimde şıklığı arayanlar ve trenleri takip edenler için birçok kampanya bulunuyor.

    Trendyol mobil uygulamasını indir, Koton,  Mango,  Adidas,  Nike,  Mavi, İpekyol,  Hotiç,  Avon,  Bershka ve Collezione gibi sevdiğin markaların sana özel indirim ve kampanya fırsatlarını sakın kaçırma!

    Hızlı ve Güvenli Alışveriş

    SSL Güvenlik Sertifikasyonu ile bilgilerin güvence altında! Kartını kaydet, alışverişin keyifli ve kolay olsun!

    Sevdiğin Markalarda Büyük İndirimler

    Trendyol Mobil uygulaması ile Koton, Hotiç, Nike, Adidas, GAP, Mavi, İpekyol, Mango ve sevdiğin tüm markalar cebinde, sana özel indirimlerle keyfin yerinde!

    Her Gün Binlerce Yeni Ürün

    Elbise, ayakkabı, aksesuar, çanta, güneş gözlüğü, saat ve onlarca kategoriden binlerce ürün. Seçim senin! Nerede olursan ol! Göz at, beğen ve satın al! Bu kadar kolay!

    24 Saatte Kargo Fırsatı

    Sabah al, ertesi gün kapına gelsin! Görenler hayret etsin!

    Trendyol