Turkcell Platinum - Incent OK Turkey - iOS iOS CPI Offer

Turkcell Platinum uygulaması ile Platinum dünyasının tüm ayrıcalıkları hayatınıza konfor katmak için sizinle. Tüm iletişim ihtiyaçlarınızı karşılayan tarifelere, sıra beklemeden ve istediğinizde bir telefonla kapınıza kadar gelen hiz
STATUS: DISABLED
PAYS:

$0.15 CPI

INCENT: Yes
MOBILE APP INSTALL: Yes
CONVERTS: On Installation of Mobile App
Offer Type: Cost Per Install (CPI)
Source: CPAlead.com
Network Pays: Daily
Countries

Turkey

    Categories
    • IOS App
    • Mobile Offers

    Turkcell Platinum uygulaması ile Platinum dünyasının tüm ayrıcalıkları hayatınıza konfor katmak için sizinle. Tüm iletişim ihtiyaçlarınızı karşılayan tarifelere, sıra beklemeden ve istediğinizde bir telefonla kapınıza kadar gelen hizmet sorumlularına, en yeni cihazlarda özel tekliflere, ücretsiz vale, ücretsiz havalimanı transferi ve daha birçok ayrıcalığa uygulama üzerinden kolayca erişebilirsiniz.

    Uygulama ile sadece size özel Platinum Müşteri Temsilcisi’ne e-posta veya telefon ile dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Telefon, tablet veya Turkcell hattınız ile ilgili tüm soru ve talepleriniz için kapınıza kadar gelerek size hizmet veren Platinum Hizmet Ekibi’ni çağırabilirsiniz.

    Uygulamadaki Hesabım bölümünden kalan kullanımlarınızı görebilir, güncel faturanızı öğrenebilirsiniz. Yurt dışı kullanımlarınız için size en uygun tarife ve paketleri, gideceğiniz ülkeyi seçerek kolayca ulaşabilirsiniz.

    Turkcell Platinum uygulaması ile ücretsiz vale, ücretsiz havalimanı transferi, sinemada ve birçok etkinlikteki ayrıcalıklara kolayca erişebilir, üstelik bu ayrıcalıkları sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz. Platinum’un ayrıcalıklı dünyası sizin ve sevdikleriniz için elinizin altında.

    Turkcell Platinum - Incent OK Turkey - iOS