BonusFlaş – Kart / Kampanyalar Android CPI Offer

Kart bilgileriniz, kampanyalarınız ve hayatınızı kolaylaştıran ödeme çözümleri BonusFlaş’ta! * BonusFlaş’a TC kimlik numaranız / müşteri numaranız ve parolanızla hemen giriş yapın, ekstra bonus/mil/indirim kazanacağınız yüzle
STATUS: DISABLED
PAYS:

$0.08 CPI

INCENT: Yes
MOBILE APP INSTALL: Yes
CONVERTS:
Offer Type: Cost Per Install (CPI)
Source: CPAlead.com
Network Pays: Daily
Countries

Turkey

    Categories
    • Android App
    • Mobile Offers

    Kart bilgileriniz, kampanyalarınız ve hayatınızı kolaylaştıran ödeme çözümleri BonusFlaş’ta!

    * BonusFlaş’a TC kimlik numaranız / müşteri numaranız ve parolanızla hemen giriş yapın, ekstra bonus/mil/indirim kazanacağınız yüzlerce kampanyaya katılıp, tüm bilgilerinize anında ulaşın.
    * Parolanız yoksa, kart şifrenizle BonusFlaş’tan saniyeler içinde oluşturabilir veya mevcut GarantiBBVA İnternet/Mobil parolanızla giriş yapabilirsiniz.
    * BonusFlaş’la yüzlerce farklı kampanyaya, fırsatlara ve indirimlere ulaşabilir, kampanyalara ücretsiz olarak katılabilirsiniz. Alışverişlerinizden önce BonusFlaş’tan giyim, akaryakıt, market, seyahat, turizm, yeme/içme, teknoloji, aksesuar ve birçok sektördeki fırsatları ve indirimleri görüntüleyip daha fazla ödül kazanabilir, katıldığınız kampanyaları takip edebilir, kaçıncı adımda olduğunuzu görebilirsiniz.
    * Garanti BBVA kartlarınızın güncel işlemlerini ve ekstrelerini görüntüleyebilir ve anında borç ödeyebilirsiniz. (Bonus Kredi Kartı, Miles&Smiles Garanti Kredi Kartı, American Express Kredi Kartı, Money Kredi Kartı, Flexi Kredi Kartı, Paracard, Shop&Fly Kredi kartı)
    * Dönem içi Bilgiler’de Nakit/Taksitli Nakit Avans kullanabilir, nakit ihtiyacınız için çözüm bulabilir, uygun işlemlerinizdeki “İşlem Taksitlendir / Ertele” butonuna basarak taksitlendirebilir, alışverişlerinizi takip edebilir, ekstrenizi atlatabilir, işlemlerinize ekstra taksit alabilir hatta limitinizi artırabilirsiniz!

    Hayatınızı kolaylaştıran ödeme çözümleri BonusFlaş’ta!
    * GarantiPay ile alışveriş yaptığınız internet sitesi ve mobil uygulamalarda GarantiPay ödeme seçeneğini seçebilir, BonusFlaş’a parolanızı girerek ödemenizi kart bilginizi vermeden hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz!
    * Mobil Ödeme ile Android 5 ve üzeri işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınızdan saniyeler içerisinde temassız ödeme yapabilirsiniz! Kartınıza mobil ödeme tanımladıktan sonra tek yapmanız gereken telefonunuzu POS’a yaklaştırmak!
    * QR ile Ödeme özelliğini kullanarak kartınız yanınızda olmasa da hızlı ve kolay bir şekilde ödeme yapabilirsiniz. Binlerce Garanti BBVA üye iş yerinde peşin ve taksitli ödeme yapabilir, kartınızda birikmiş bonuslarınızı da kullanabilirsiniz!
    * BP’de Araçta Ödeme ile anlaşmalı BP istasyonlarında dilediğiniz tutardaki akaryakıt ödemelerinizi aracınızdan inmeden kolayca yapabilirsiniz!
    * MTV ödemelerinizi BonusFlaş’tan yapmak için tek yapmanız gereken Ödemeler alanından Motorlu Taşıt Vergisi’ni seçerek plakanızı girmek ve ödemeyi tamamlamak!
    * 3D Secure - Mobil Onay ile internet alışveriş ödemelerinizi SMS ile gelen 3D Secure Şifresi ile onaylamak yerine BonusFlaş’tan tek dokunuşla onaylayabilirsiniz!
    * Doğalgaz, su, elektrik, cep telefonu, internet faturası ödemelerinizi kredi kartı ile anında ödeyip, otomatik ödeme kaydı oluşturabilir, Turkcell, Vodafone, Türk Telekom faturalarınızı hızlı şekilde ödeyebilirsiniz!
    BonusFlaş’la kartlarınızın kontrolü size geçsin!
    * BonusFlaş Harcama Kontrol ile istediğiniz kredi kartınız için tutar girerek tüm harcamalarınızı kontrol altına alabilir ve harcamalarınızı takip edebilirsiniz! Dilerseniz ekstreniz ya da aylık toplam harcamanız belirlediğiniz tutara geldiğinde, kullanılabilir limitiniz belirlediğiniz tutarın altına düştüğünde BonusFlaş size haber verir. Ayrıca aylık harcamalarınıza sektör bazlı tutar belirleyebilirsiniz.

    BonusFlaş’ta Daha Fazlası!
    * Hangi kanaldan başvurmuş olursanız olun kredi kartı ve Paracard Bonus kart başvuru takibinizi BonusFlaş’tan yapabilirsiniz. Kartlarınızın teslimat adresini görebilir, isterseniz teslimat adresini değiştirebilirsiniz. Üstelik PTT/ Kurye takip numarası ile kartınızın nerede olduğunu görebilirsiniz.
    * Kartınızı kaybettiğinizde ya da çaldırdığınızda kartı hızlıca hemen kapatıp yenileme ya da 24 saat geçici olarak kapatıp yenileyebilirsiniz.

    Tüm bu özellikler ve daha fazlası için BonusFlaş’ı ücretsiz indirin!

    BonusFlaş – Kart / Kampanyalar
    App Icon
    BonusFlaÅ â Kart / Kampanyalar