BtcTurk | PRO - Bitcoin Al-Sat Android CPI Offer

BtcTurk | PRO mobil uygulaması ile kriptopara alım satım platformu cebinizde! BtcTurk, 650 binden fazla kullanıcısı ile Türkiye’nin ilk ve en büyük Bitcoin ve altcoin borsasıdır. BtcTurk | PRO, internet sitesinde yapabildiğiniz tüm işlem
STATUS: DISABLED
PAYS:

$0.08 CPI

INCENT: Yes
MOBILE APP INSTALL: Yes
CONVERTS:
Offer Type: Cost Per Install (CPI)
Source: CPAlead.com
Network Pays: Daily
Countries

Turkey

    Categories
    • Android App
    • Mobile Offers

    BtcTurk | PRO mobil uygulaması ile kriptopara alım satım platformu cebinizde!

    BtcTurk, 650 binden fazla kullanıcısı ile Türkiye’nin ilk ve en büyük Bitcoin ve altcoin borsasıdır. BtcTurk | PRO, internet sitesinde yapabildiğiniz tüm işlemleri, akıllı telefonunuz ile her yerde, her zaman profesyonel ve güvenli bir şekilde yapmanıza imkan sağlar.

    BtcTurk | PRO mobil uygulaması ile;
    ☆ Bitcoin ve kriptopara fiyatlarını ve tüm varlıklarınızı detaylı olarak takip edebilirsiniz.
    ☆ Türk Lirası ile Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, Tether, Stellar Lumens;
    ☆ Bitcoin ile Ethereum, XRP, Litecoin, Tether, Stellar Lumens;
    ☆ USDT ile Ethereum, XRP, Litecoin, Stellar Lumes alım satım emirleri verebilirsiniz.
    ☆ Türk Lirası ve kriptopara yatırma ve çekme işlemlerini yapabilirsiniz.
    ☆ Hesap ve kullanıcı hareketlerinizi, emir geçmişinizi inceleyebilirsiniz.
    ☆ İki Aşamalı Doğrulama yöntemini (SMS veya Authenticator) değiştirebilirsiniz.
    ☆ PIN Kodunuzu belirleyebilir, değiştirebilirsiniz.
    ☆ Henüz üye değilseniz, BtcTurk’e üye olabilirsiniz.

    15 DAKİKADA BAŞLA!
    15 dakikada hesap oluşturarak, TL yatırarak, hızlı ve güvenli bir şekilde Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Tether (USDT), Stellar Lumens (XLM) alıp satabilirsiniz. Bitcoin ve altcoin transferleri için herhangi bir ücret ödemenize gerek yok.


    ÖNCE GÜVENLİK
    Güvenliğiniz için zorunlu 2 Aşamalı Doğrulama (2FA) ve kişiye özel PIN Kodu ile kriptopara çekimlerinizde ek güvenlik önlemi sunuyoruz. Tüm dijital varlıkların %97’sini çevrimdışı soğuk cüzdanlarda saklıyoruz.


    FİYATLAR
    BtcTurk | PRO mobil uygulaması ile Bitcoin ve kriptopara fiyatlarını anlık olarak izleyebilirsiniz. Fiyatlar sayfasında işlem yapabileceğiniz tüm pariteleri görebilir, Türk Lirası, BTC ve USDT paritelerine göre filtreleme yapabilirsiniz.

    Fiyatları ya da grafiği daha detaylı incelemek isterseniz işlem çiftine tıklamanız yeterli. 1 Gün - 1 Yıl arası fiyat grafiğine ulaşabilir, en iyi alış satış ve hacim bilgilerini görüntüleyebilirsiniz. Alarmlara hızlıca ulaşmak için bu ekranı kullanabilirsiniz.



    VARLIKLARIM
    Türk Lirası ve Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, Tether, Stellar Lumens varlıklarınızı toplam ve kullanılabilir bakiye olarak görüntüleyebilir, hesabınızdaki tüm kriptoparaların miktarlarını ve yaklaşık Türk Lirası veya BTC karşılıklarını görebilirsiniz.

    Varlıklarım sayfasında, işlem yapmak istediğiniz kriptopara satırını sola kaydırarak alım satım veya yatır çek sayfalarına ulaşabilirsiniz.


    AL-SAT
    Piyasa, Limit veya Stop emir tiplerinde alış veya satış emri verebilirsiniz. Ayrıca, emir defterini, derinlik tablosunu görüntüleyebilir ve anlık market hareketlerine ile işlem geçmişinize ve açık emirlerinize kolayca ulaşabilirsiniz.


    YATIR-ÇEK
    Türk Lirası ve kriptopara yatırma ve çekme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Geçmiş kriptopara çekim emirlerinizin durumunu edebilirsiniz.


    HESAP
    Hesap bilgilerinize, hesabınızın onay durumuna ulaşabilirsiniz. Hesabınız onaylı değilse, onay başvurusu yapabilirsiniz. Kayıtlı banka hesaplarınızı görebilir, yeni banka hesabı tanımlayabilirsiniz. Hesap ve kullanıcı hareketlerinizi inceleyebilir, fiyat alarmlarınızı yönetebilirsiniz. Bildirim tercihlerinizi de Hesap ekranından güncelleyebilirsiniz.

    HESAP > GÜVENLİK
    İki Aşamalı Doğrulama (2FA) tercihinizi değiştirebilirsiniz. (SMS ve Authenticator) PIN Kodunuzu oluşturabilir, güncelleyebilir ya da iptal edebilirsiniz. Kullanıcı parolanızı değiştirebilir veya üye girişinde size özel olarak tanımlanan güvenlik görselinizi görüntüleyebilirsiniz.


    HABERİNİZ OLSUN
    Mobil uygulamamızın kullanıcı dostu ara yüzü ile her yerde, her zaman güncel piyasa bilgileri, hesap hareketleri, gelişmiş alarm seçeneklerini takip edin.


    HER ANDA DESTEK
    Sorularınız olursa 7/24 destek olmak için bekleyen bir ekibiniz var [email protected]’a mail atabilirsiniz.

    BtcTurk | PRO - Bitcoin Al-Sat
    App Icon
    BtcTurk | PRO - Bitcoin Al-Sat
    120x120
    120x120 - BtcTurk | PRO - Bitcoin Al-Sat