istegelsin Android CPI Offer

Evinin ihtiyaçlarını market fiyatıyla kapına kadar getiren bir market hayal et. İşte o market istegelsin! “Yumurta bitmiş, deterjan azalmış, kedi kumunu çok doldurmuş, hiç meyve de kalmamış … Haftalık alışveriş zamanı gelmiş, ki
STATUS: DISABLED
PAYS:

$0.15 CPI

INCENT: Yes
MOBILE APP INSTALL: Yes
CONVERTS:
Offer Type: Cost Per Install (CPI)
Source: CPAlead.com
Network Pays: Daily
Countries

Turkey

    Categories
    • Android App
    • Mobile Offers

    Evinin ihtiyaçlarını market fiyatıyla kapına kadar getiren bir market hayal et. İşte o market istegelsin!

    “Yumurta bitmiş, deterjan azalmış, kedi kumunu çok doldurmuş, hiç meyve de kalmamış … Haftalık alışveriş zamanı gelmiş, kim yapacak şimdi alışverişi?”

    Sen de istediğin her ürün için farklı markete gitmek zorunda kalmaktan, reyonların arasında dolaşıp durmaktan, kasada sıra beklemekten bıkmadın mı? Hele o poşetleri taşımak yok mu? Arabaya taşı, arabadan eve taşı derken kolların kopmuyor mu?

    Tüm bunlardan baktıysan, sen markete gitme, market fiyatıyla iste gelsin!

    Mutfak alışverişinden, deterjana, en güvenilir etten, vegan ürünlere, gıdadan taze unlu mamüllere, kişisel bakımdan oyuncak kırtasiyeye, evcil dostunun mamasından en sevdiğin dondurmaya, telefon kılıfından okumayı en istediğin kitaba, ütü masasından çoraba pek çok çeşit burada!

    Üstelik İstanbul'un tamamında, Eskişehir, İzmir, Kocaeli, Ankara ve Bodrum'da 7000 çeşit ürünümüzü soğuk depolarımızdan alıp, soğutuculu arabalarla hijyenik şekilde sana teslim ediyoruz. Üstelik Türkiye’nin 81 iline de kargo ile gönderim yapıyoruz!

    Online market alışverişi yaparken artık tek gereken şey “istemek”. Eğer kolaylık, rahatlık, çok çeşit, tazelik ve güvenli alışveriş istiyorsan; iste market fiyatıyla gelsin.

    Hemen indir, ne ihtiyacın varsa çoook çeşit arasından istegelsin! Üstelik ilk siparişine özel 120 TL ve üzeri alışverişine 30 TL indirim fırsatını kaçırma!

    *Görsellerdeki ürün fiyatları değişkenlik gösterebilir.

    istegelsin
    App Icon
    istegelsin