Tıkla Gelsin® Android CPI Offer

Tıkla Gelsin® - Yemek Siparişi Uygulaması ile Lezzetler Kapında! Tıkla Gelsin® online yemek siparişi uygulamasını indir, Türkiye’nin en sevilen hızlı servis restoranlarından istediğin lezzet kapına gelsin! Burger King®, Popeyes®, Arb
STATUS: DISABLED
PAYS:

$0.08 CPI

INCENT: Yes
MOBILE APP INSTALL: Yes
CONVERTS:
Offer Type: Cost Per Install (CPI)
Source: CPAlead.com
Network Pays: Daily
Countries

Turkey

    Categories
    • Android App
    • Mobile Offers

    Tıkla Gelsin® - Yemek Siparişi Uygulaması ile Lezzetler Kapında!

    Tıkla Gelsin® online yemek siparişi uygulamasını indir, Türkiye’nin en sevilen hızlı servis restoranlarından istediğin lezzet kapına gelsin! Burger King®, Popeyes®, Arby’s®, Usta Dönerci®, Sbarro®, Usta Pideci® ve Amasya Et Ürünleri®’nin karşı konulmaz lezzetleri, avantajlı fiyatlar ve cazip kampanyalarla Tıkla Gelsin®’de seni bekliyor.

    Neden Tıkla Gelsin®?
    Tıkla Gelsin®’den sipariş vereceğin restoranlarda, sağlık kontrolü ve dezenfeksiyon süreçlerinden geçirilen personellerce hazırlanan ürünler, “Güvenli Paket” etiketiyle teslim ediliyor.

    Ne yediğini bilmek en doğal hakkın!
    Tıkla Gelsin® uygulamasındaki Ne Yediğini Bil® platformuyla, ürünlerin doğadan sofrana gelinceye kadarki yolculuğunu tüm şeffaflığıyla öğrenebilirsin.

    Uygulama Özellikleri
    Tıkla Gelsin® uygulaması iki özelliği ile karşında! Sana Gelsin ile istediğin adresi gir siparişin “temassız teslimat” ve “kapıya bırakılma” seçenekleriyle sana gelsin! Gel Al ile bulunduğun lokasyona en yakın restorana siparişini ver, temassız ve en hızlı şekilde sen al.

    Uygulama Nasıl Kurulur ve Kullanılır?
    Tıkla Gelsin®’i, yukarıdaki Yükle/İndir seçeneğine tıklayarak yükle, üye ol ve
    kişiselleştirilmiş hizmet deneyiminin ayrıcalıklarından faydalanmaya başla! Üyelik için adın-soyadın, e-posta adresin, cep numaran ve belirleyeceğin şifre yeterli. Ardından yemek seçimini yapıp, adresini ve ödeme yöntemini belirterek işlemini tamamla.

    Nasıl Sipariş Verilir?
    Sunulan iki özellikten birini seç. Markanı seç. Menü veya ürün seçimini yap.
    Seçimlerini tercihine göre düzenle. Siparişi tamamlamak için gereken adres ve ödeme bilgilerini kaydet. Siparişi onayla.

    Burger King® Sipariş
    Burger King®’in birbirinden ateşli menülerinden favorini seç ve Tıkla Gelsin!
    Whopper®, Steakhouse Burger®, Big King® ve Köfteburger® Menü gibi eşsiz Burger King® lezzetleri, Tıkla Gelsin® ile sadece bir tık uzağında!

    Popeyes® Sipariş
    Efsane terbiyeli tavuk, Tıkla Gelsin® ile şimdi parmaklarının ucunda! Tavuklu
    salatalardan Popeyes® acılı kanat menülerine, Ekonomix Tavuk Burger’den
    Popeyes® Maxi Menü’lere kadar onlarca seçenek, cazip fiyatlarla Tıkla Gelsin®’de seni bekliyor.

    Arby's® Sipariş
    Eşsiz tadı ve avantajlı kampanyalarıyla Arby’s® menüleri, Tıkla Gelsin® online
    sipariş üzerinden hızlı bir şekilde kapına gelsin. Tıkla Gelsin® ile karşı konulmaz Arby’s® hamburgerlerinin ve iştah kabartan Arby’s® kıvırcık patateslerinin tadını çıkarmaya hemen başla!

    Usta Dönerci® Sipariş
    Tavuk döner siparişi mi, et döner siparişi mi? Ağız sulandıran bir iskender siparişine ne dersin? Favorin hangisi olursa olsun, Usta Dönerci® ile hepsi anında senin olsun! Dönercilerin efsanesi Usta Dönerci® menüleri, Tıkla Gelsin® ile dilediğin an kapında!

    Sbarro® Pizza Sipariş
    Canın zengin malzemesiyle göz dolduran nefis bir pizza mı çekti? Online pizza siparişi, Tıkla Gelsin® ile şimdi çok daha hızlı ve kolay! Sbarro® pizza çeşitlerini incelemek ve sürpriz kampanyalardan faydalanmak için sen de Tıkla Gelsin®’i indir, dolu dolu pizza menülerini keşfetmeye başla!

    Usta Pideci® Sipariş
    Kuşbaşılı kaşarlı pide, kıymalı pide, kavurmalı pide… En acıktığın anlarda aklına düşen tüm bu lezzetler, Usta Pideci® farkı ve Tıkla Gelsin® ayrıcalığı ile fırından kapına gelsin! Usta Pideci®’nin eşsiz lezzetlerine Tıkla Gelsin® üzerinden kolayca sahip olmak için sen de uygulamayı indir, fırsatları keşfetmeye başla!

    Amasya Et Ürünleri® Sipariş
    Tıkla Gelsin®’den benzersiz bir hizmet daha! Damak zevkine en yakın yemek
    siparişi uygulaması Tıkla Gelsin®’de pastırma, kavurma, sosis ve online sucuk siparişi imkanı da bulunuyor. Amasya Et Ürünleri®’nin özenle hazırlanmış birbirinden lezzetli ve güvenilir et ürünleri, uygulama üzerinden incelemen için seni bekliyor.

    Bize Ulaşın
    Facebook: https://www.facebook.com/tabgidakurumsal
    Instagram: https://www.instagram.com/tabgida/
    Linkedin: https://www.linkedin.com/company/tab-gida/

    Tıkla Gelsin®
    App Icon
    Tıkla Gelsin®