ULive Android CPI Offer

ULive by UrbanRiders’a Hoş geldin. ULive ile fiziksel, zihinsel ve ruhsal olarak gelişebileceğin bir dünyaya adım atıyorsun. Her gün canlı ve istediğin zaman kayıttan katılabileceğin Indoor Cycling, Yoga, Pilates, Stretch, Dance ve bUUt (
STATUS: DISABLED
PAYS:

$0.08 CPI

INCENT: Yes
MOBILE APP INSTALL: Yes
CONVERTS:
Offer Type: Cost Per Install (CPI)
Source: CPAlead.com
Network Pays: Daily
Countries

Turkey

    Categories
    • Android App
    • Mobile Offers

    ULive by UrbanRiders’a Hoş geldin.

    ULive ile fiziksel, zihinsel ve ruhsal olarak gelişebileceğin bir dünyaya adım atıyorsun. Her gün canlı ve istediğin zaman kayıttan katılabileceğin Indoor Cycling, Yoga, Pilates, Stretch, Dance ve bUUt (fonksiyonel vücut antrenmanı) dersleri artık mobil uygulamamızda seninle.

    Hangi seviyede olursan ol, filtreleme opsiyonu ile istediğin eğitmen ve zorluk seviyesine göre seçimini yaparak gelişimini ULive app üzerinden takip edebilirsin.

    Deneyimli, enerjik ve profesyonel hocalarımızla ihtiyacın olan gücü, dengeyi ve motivasyonu bulacağın bu dünyada seni her seviyede birbirinden farklı yüzlerce antrenman bekliyor.

    ULive deneyiminin sana zaman kazandıracağını unutma. Trafikte, herhangi bir sırada, otoparkta, asansörde veya farklı bir noktada beklemeyeceksin. Sen hazır olduğun an biz de hazır olacağız!

    Bu yolculuğunda takvimine ekleyebileceğin haftalık ders programları ile gelişimini takip edebilir ve performansını daha ileriye taşımaya devam edebilirsin.

    Görüşlerin bizim için çok önemli bu yüzden bu süreçte beğendiğin antrenmanlara yorum yaparak ULive ailesine geri bildirimler vermeni bekleyeceğiz. Böylelikle biz kendimizi geliştirirken senin deneyimini iyileştireceğiz.


    Ulive ile;

    • Her gün en az 4 tane canlı yayın,
    • Kayıttan derslere istediğin her an erişim,
    • Antrenman seviyelerini kendi deneyimine göre filtreleme opsiyonu,
    • Çeşitli antrenman seçenekleri
    • Mindfullness içeriklerine erişim,
    • Gelişimin için hazırladığımız programlar,
    • Farklı üyelik opsiyonları,

    ve daha birçok içerik ve sürpriz seni bekliyor olacak.

    Sana sunduğumuz Indoor Cycling, bUUt, Pilates, ABS, Yoga, Dance ve Stretch antrenmanlarında neler yapıyoruz;

    Indoor Cycling (UBike)

    UrbanrRiders’ın indoor cycling deneyimi artık ULive ile sen neredeysen orada. 20, 30, 40 ve 50 dk’lık zaman diliminde stüdyo dersini UBike ile evine taşıyalım; hem eğlenerek hem de stres atarak forma girelim ve gelişelim.


    bUUt

    ULive’ın fonksiyonel kuvvet antrenmanları “bUUt dersleri” ile gelişimine sen de şaşıracaksın. Lower body, upper body ve full body olarak da böldüğümüz antrenmanlarımızla özellikle odaklanmak istediğin bölgeleri de daha konsantre şekilde çalıştırabilirsin. bUUt antrenmanları ile kas gücünü arttıracak ve forma gireceksin. Kendi ritmine ve seviyene uygun antrenman çeşitleriyle gelişimini takip etmeye hazırsan seni bUUt derslerine bekliyoruz!

    Pilates

    Pilates antrenmanlarında dayanıklılık, denge ve kuvvet bir arada seni bekliyor. Derslerimizde postürün gelişecek ve esneklik kazanacaksın.

    Power Pilates

    Power Pilates derslerimizde kuvvete yönelik çalışmalar yapıyoruz. Vücut ağırlığın dışında ekipman olarak derslerde dumbell ve farklı ağrılıklar kullanıyor olacaksın.

    Yoga

    ULive’da Yoga pratikleriyle esneklik ve dayanıklılığın artmasıyla birlikte “an” da kalacağın ve iç huzuruna odaklanacağın bir yolculuğa gireceksin.



    Dance bUUt

    Dance bUUt ile kendini müziğin ritmine kaptıracağın ve yüksek tempoda hareket ederek antrenman yapacağın bir alana giriyorsun. Eğlence, koreografi, dans benim işim diyorsan bunları kullanacağın bir antrenman seni bekliyor.


    Stretch

    Vücudunun gelişimine devam ederken, düzenli bir şekilde yaptığın stretch antrenmanları ile hareket kabiliyetini arttırarak bedeninin iyileşme sürecini hızlandırmış olacaksın. Her hafta programına bir tane stretch dersi eklemeni öneriyoruz.


    ABS
    ULive’da güçlü bir core çalışması için karın antrenmanları vazgeçilmezimiz. Core bölgene özel hazırladığımız, karın kaslarının yandığını hissedeceğin 15, 20 ve 30 dk’lık karın antrenmanları seni bekliyor.

    ULive
    App Icon
    ULive
    120x120
    120x120 - ULive